In timp ce tu te ocupi de business-ul tau, noi ne ocupam de contabilizarea lui !

Servicii Contabilitate Cluj Consultanta fiscala Cluj LIN Premium Conta

Firma de contabilitate Cluj LIN Premium Conta, prin echipa sa de specialisti cu experienta relevanta, este pregatita sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin oferirea unor solutii personalizate, care se adapteaza specificului activitatii dumneavoastra.
In cadrul parteneriatului cu firma de contabilitate Cluj LIN Premium Conta, veti beneficia de solutii de o inalta calitate, serviciile noastre fiind orientate spre oferirea celor mai bune variante in folosul afacerii dumneavoastra.

Firma de contabilitate Cluj LIN Premium Conta va ofera o gama completa de servicii contabile adaptate fiecarei companii.

Serviciile oferite de LIN Premium Conta:

Servicii Contabilitate Cluj

Sunteți în căutarea unor servicii contabile de calitate la preturi avantajoase? Vă așteptăm cu soluții personalizate de contabilitate Cluj, oferite de o echipă de experți contabili cu experiență vastă în domenii diversificate.
LIN Premium Conta va ofera servicii de contabilitate financiara si expertiza contabila, contabiliate primara, contabilitate de gestiune pentru firme (SRL), Contabilitate PFA (Persoane Fizice Autorizate) , Intreprinderi Individuale (II), Intreprinderi Familiale (IF) ,Organizatii Non-Guvernamentale (ONG), Fundatii.

Servicii de Salarizare si Servicii de resurse umane Cluj

Cautati un partener care sa va ajute cu servicii de salarizare sau servicii de resurse umane? LIN Premium Conta vă pune la dispoziție specialisti in servicii de salarizare Cluj care vă oferă suportul necesar incheierii primelor contracte de munca, intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara (ROI), Intocmirea fisei postului, precum si alte activitati necesare.
Serviciile oferite de echipa noastra sunt indreptate catre nevoile afacerii dumneavoastra, impreuna reusim sa eficientizam domeniul atat de vast al resurselor umane si al calculului de salarii ( contracte de munca, dosare de personal, REVISAL, relatia cu ITM, state de plata, pontaje, declaratii, concedii medicale si multe altele).

Servicii de lichidari firme Cluj

In situatia in care aveti nevoie de un lichidator, va ajutam in indeplinirea formalitatilor necesare lichidarii, astfel:

 • Redactam actele pentru Registrul Comertului;
 • Depunem la Registrul Comertului dosarele corespunzatoare celor 2 etape de dizolvare si lichidare Cluj;
 • Intocmim si semnam bilantul de lichidare.
 • Depunem la ANAF documentele preliminare, necesare lichidarii firmei Cluj;
 • Obtinem Certificatele de atestare fiscala necesare lichidarii firmei Cluj.

Servicii de Consultanta Fiscala Cluj

Modificarile legislative continue va pot pune in dificultate in alegerea celor mai bune solutii fiscale.Prin solutiile oferite de consultantii nostri, experti contabili, veti primi cele mai bune variante fiscale, avand ca scop maximizarea profitului si minimizarea taxelor si impozitelor.

Servicii de infiintari firme Cluj

LIN Premium Conta va ajuta sa aflati cea care este cea mai avantajoasa forma juridica si fiscala pentru infiintarea firmei dumneavoastra si va rezolva toate problemele legate de infiintare firma Cluj, cesiune de parti sociale Cluj, modificare capital social, modificare sediu sau punct de lucru, schimbare denumire firma, modificare obiect de activitate, suspendare activitate si altele.

Alte servicii conexe

LIN Premium Conta va ofera si alte servicii conexe, cum ar fi:

 • Intocmirea documentatiei pentru esalonarea datoriilor la ANAF
 • Rapoartele financiare necesare pentru obtinerea de credite sau leasing (Cash-Flow, previziuni,etc);
 • Intocmirea de dosare credite, dosare leasing;
  obtinerea certificatelor fiscale si a certificatelor constatatoare;
 • Efectuarea de punctaje cu administratia financiara;
 • Asiguram refacerea si aducerea la zi a contabilitatii pentru societatile a caror evidenta contabila este incompleta, nefacuta pe o perioada mare de timp, pierduta sau distrusa, prin reconstituire cronologica;
 • Intocmirea documentatiei pentru obtinerea codului de TVA

Doriti Contabilitate PE BUNE?
Noi suntem solutia!
Nu ezitati sa ne contactati, pentru a va convinge ca este…PE BUNE!

Telefon: 0741 228 697